28.11.2010

Я камилата, я камиларя!

Я, Камилата! Я , Камиларя!                                        


  Събота. Следобед е. Натискам дистанционното на телевизора с палец и превключвам каналите. По Бтв дават чуждоземната сватба на някакъв принц с някаква паркирана камила. На живо или по-скоро като се загледаш в сватбарите , почти на живо. Коментират я някакви никому незнайни, български “величини”, които имат толкова общо с тази сватба, колкото евнусите имат общо с полюцията. По Нова телевизия, същото. Канал 1, почти същото. Отврат!? Какво ме интересува тая тъпотия? Какво общо имам аз с това? Какво общо има България с това? Въобще, кой освен участниците в това събитие, има общо с него? Това, че в момента ни управлява цар, може би означава, че трябва да се интересуваме от светския живот ли? Преди от съветския, сега от светския! Разликата между двете явно наистина е само една буква. Все пак, мисля си, кой и защо има полза да дава в ефир този буламач няколко часа, при това с “ квалифициран “ коментар от студиото. Поне като са почнали, да дадат “лайв” и на първата брачна нощ. Макар че се съмнявам тя да включва бурен секс, а и да го има, открито заявявам, че не желая да го гледам при никакви обстоятелства. Въобще тая сватба е - я камилата, я камилара!  

 Хвани единия, пусни и двамата!

Нима с подобна тъпотия, ще занимавате, “драгия зрител“ цял ден. Вчера със смъртта на Папата, днеска с това. Едно погребение и една сватба, звучи точно като оня тъп филм, където в главната роля се лигавеше кльощавото леке мазно, с име и фамилия звучащи като изплюто уиски:

-      “ ПХю, Грант’с! “

Така като гледам, явно телевизионната, предизборната борба вече е започнала. Медията е поставена на своя пост с мека китка и мазна, изкуствена усмивка, с потопен във вазелин среден пръст и готова да изпълни задачата поставена от политическите й родители, за да може, както си се загледал в телевизора, заслушал в радиото, или зачел във вестника, да не усетиш как мозъчето ти бива поставено на пароструйка, а в дупето ти същевременно, бавно и без съпротивление се провира едно влажно пръстче. След него идва второ, последвано от трето и естествено, накрая в разработеното място се намества един какво? Един дебел, корав и като цяло, месест член. Тогава, сепнал се от внезапната болка, сменила лекото удоволствие, ти се обръщаш рязко през рамо и извикваш:

-      “ Господа, ама моля ви се! Какви са тези работи дето ми ги правите отзад? Ма, чакайте малко! Аз не исках товааааа !?”

А отговорът, който ще получиш, ако имаш късмета въобще да ти обърнат внимание, е толкова стар, колкото дърто е и човечеството:

-      “ Нема да не искаш! Да си мислил какво искаш, когато е требвало, а сега ако не ти харесва – вдигай гащи и изчезвай!”

Това се случва след изборите. Винаги.

Отношение след сношение! Оказва се, че сме “натаковани”, а ако след първият път, когато си “такован” не си побеснял и потърсил правата си, се превръщаш в

“ натакован” задник. А той – “такованият” гъз, за друго не става! Затова има една установена истина:

     Никой няма да направи нищо по-добро за теб, отколкото ти самият!

Изборът и Силата да го защитиш, превръща човек в личност! Не очаквайте някой да защити интересите ви! Това няма да го направят :

“ Братята и сестрите”, “ Другарите”, „ Червените”, „Сините”, „Жълтите”,  “Милите хора”, “Комитите”, “Братята мусюлмане”, “Роме+овци” и вся осталная пребоядисана сволоч....

Защитата на интересите е първо индивидуална, а след като се обединят хора с интерес за решаване на общите им проблеми , тогава защитата настава обща! А хората не могат да се обединят без да се срещнат, а не могат да се срещнат, ако оставят някой друг да търси решение на проблемите им...

   Съдбата на всеки е повече в собствените му ръце и това е достатъчно, за да не стои бездеен!

Преглеждам отново каналите. Тая сватба, няма край. То, като се замисли човек и начало май е нямало.

Един гледа сватба, друг гледа брадва, а трети гледа телевизия?!

Нямам нищо против принцове, принцеси, крале и кралици, но смятам, че времето на тия простотии отдавна е минало. Още от времето на Френската революция. Тогава поредният Луи е показвал нагло остроумие, съветвайки народа си да яде пасти, като няма хляб. Народът приел този му хранителен съвет насериозно и тъй като не можел да си позволи пасти ... му изял кралската глава. В Англия, Кромуел обезглавил английският крал, но грешката му била, че се опитал да се намести на неговия трон. А когато си надвил една система, за да я управляваш, задължително трябва да я промениш или унищожиш/ което е едно и също/ като същевременно построиш своя собствена структура. Иначе лошо, за теб и родът ти. Ленин направил точно това в Русия, след Великата Октомврийска революция, но сифилистичният му, параноичен мозък се побъркал, след като в ръцете му паднала Цялата Власт, която той нарекъл Съветска. Както е казал българския народ :

-      “ Дай на простият човек съветска власт и му гледай сеира! “

Този “ сеир “ продължил цели 70 години, а “ гледащите “ го отблизо били длъжни да затварят очи, за да бъдат поведени, на сляпо, по пътя на комунизма, а ако не били съгласни с това , очите им бивали затваряни ... навеки!

В Южна и Северна Америка е имало царе, но тъй като те са били от местното население, това не се брои, поне от Църквата. Геноцида не са го измислили фашистите. Той има дълбоки корени, малка част от тях излизащи от Католическата църква! Знаейки добре, как да не си затваря очите, а да си завърта цялата глава, Светата църква избира какво да знае и какво не. За престъпно деяние от типа на това, което е извършено към коренното население на Южна и Северна Америка, както и Африка, което се нарича Геноцид, и което вече не може да бъде скрито, политиката е една – мълчаливо съжаление. Точно, когато помислиш това и си готов да осъдиш църквата, искам да ти задам и следният въпрос. А какво щеше да стане, ако я нямаше тази Църква? Сега щеше да си мюсулманин, без никой да те пита какво ти е мнението, или какво искаш. Аз лично не желая да съм мюсулманин и да бия чело през няколко часа в земята. Мюсулманската религия е проста по отношение на другите религии – убивай неверниците и ще влезеш в рая! Узаконен геноцид! На подобна религия, не може да се противопостави смирение! Затова преди да бързаш да съдиш, се огледай внимателно. Нещата може да са прости в началото, но с времето, тази простотата изчезва!

Доброто за един е лошо за този, от когото е взето!

Не може да няма Контрол!

Днешната ти милост е утрешната ти смърт!

Хората са различно еднакви!

 Затова се радвай на глупостта и потентността си, защото знанието носи след себе си импотентност, или беше обратно?

 Две хубави цици, са достатъчни, за да зарадват мъжката душа и да го изкарат от лоши мисли!

Колко цици му трябват на човек да бъде щастлив?

Makelove-не риболов!

 Гася шибания телевизор и отивам да правя нещо по-малко безсмислено!

Пакет БЛАГОДАРЕНИЕ с DVD

 

Промоционален пакет

Групова тениска, Книга "Благодарение на..."

+ подарък

DVD "Ъпсурт, Хиподил,…

цена: 22,99 лв. Детайли и поръчка
към всички новини »