THE LEGENDS

И тъй, уважаеми Дами и Господа, пред вас представяме чисто голата група Светльо & The Legends.

Това, Уважаеми не е просто една рок банда, по простата причина,че повечето групи са съставени от полуидиоти. В този аспект те са полу – рок банди.

В това отношение нашият Вокално-инструментален ансамбъл е пълна и завършена рок-група,бидейки съставен от стопроцентови идиоти. И наистина, достатъчно е човек да погледне само една единствена тяхна снимка,за да се убеди в истинноста на тези съждения.

Нека с две думи представим всеки един от членовете на бандата.

СВОДКА ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ:

ДОСИЕ:

 

Лицето Светослав Витков ероден на 26. 10. 1947 г. в село Подгумер, област Симитли. В средите е известен с прякорите: ”Светльо Хиподилски” или ”Светката”:

Същият е заподозрян в криминализирани опити за Организирано пеене, както и пеене в Група. На същия са проведени разработки за:

–          чувство за хумор,

–          чувство за самосъхранение

–          други шест чувства. За себе си той казва:

–   ” I SEE THAT PEOPLE !!!”

В Първата Световната война с Фалшивия алкохол, през 1991 г. в чили битка(люта битка) е загубил хранителни си навици. По-късно същата година е загубил и рота от приятели-навлеци.

През 1996 г. е изгонен от шкембеджийница ”ДАМАРЧЕ”, за непристойно поведение, а именно: докато ”промоутър” го увещавал да закупи лекарство за простатната жлеза, лицето не издържал на напрежението и се изпуснал на пода продължително. Според очевидци мазното петно било с размери: 2 на 3 метра. Отводнителните работи продължили 4 часа.

Понастоящем нямаме данни лицето да се занимава с друго, освен с паметника, издигнат в негова чест в центъра на обновен град Симитли.

Неомъжен. Съден, но неосъждан.

Лицето Венцислав Мицов е роден на 01. 06. 1947 в село Долно Уйно, община Кюстендил. В средите е известен с прозвищата: ”Венци Хърбалета” или ”Венката”:

Същият е заподозрян в аранжиране на партитури и клавиатурен рецидив. На същия са проведени разработки за

–  константно недохранване, на което се дължи неговата сомалийска фигура и характерната му походка на водна змия. За себе си казва:

–  ” И ВСЕ ПАК АЗ СЕ ВЪРТЯ!”

Забелязан е в компанията на компаньонки от Камерунски произход. Служил е в десантно – парашутен батальон със специално предназначение с цел подобряване на устната хигиена през 1993 г. Награждаван е два пъти с Органи: външни и вътрешни – първа степен, по скалата на Медведев.

Пял е в хор, пял е и в Трето районно, пял е и в Турската баня на фалцет.

Тази информация беше надлежно използвана за неговото кохерентно транслоциране в структурите на организираното пеене.

По настоящем Венци е треньор на националният отбор по художествена гимнастика за мъже,сменили пола си два пъти.

Омъжен. С две деца и цици. Неосъждан.

 

  Лицето Чавдар Вълчев е роден на 16. 06.1956 в град Разград. В средите е известен с прозвищата: ”Чаво” –”Тhe Мighty wizard”,”Chavo Тhe Head”:

Същият е заподозрян в опит за китарен рекет и солови удари.  За него има съмнения. Те са в полезрението за подозрение. Лицето може да го срещнете и като задник в отсечката между централният вход на ЦУМ и централният вход на Градската баня.Там той изкарва парите си като теляк за общи нужди. Казва за себе си:

–  ”ОООООООООООО Бейби!”

Има данни, че същият поддържа високо ниво на Пе Ха в остатъчната си захар.

Участвал е в организиране на незаконни надбягвания с охлюви. Осъждан на 40 дни тежка депресия и лакочистителство.

Отказва да съдейства на органите на реда ако не си ги легетимират.

Нежен.

 

Лицето Борис Рашков е роден на 9.05. 1945г. в село Берлин, Тетевенско. В средите е известен с прозвищата: ”Боб  Шушула”  или ”Боби Смилянския”.

Същият е заподозрян като активист на движението за Глобалното Басиране, Регионалното Трасиране и Националното Осиране. Противник на режима на тока, водата и таен обожател на Вальо ”дъ Хот”. Участвал с сеченето на монети в монетния двор, в едно Цезаровото сечение и в сечище в Троянския Балкан. Обича да се басира. За себе си казва:

–   ”ВЕЧЕ МИ Е ЛЕКО. ЧУВСТВАМ СЕ ДОБРЕ!”

За лицето има натрупани оперативни данни за извършване на подривна дейност във Варненското свлачище  като ”къртица” и други бездействия от общ характер.

Има постъпили сведения от сдружението на гадателите, алхимиците и феномените – ”ГАФ”, че в предишният си живот същия е бил банан, използван многократно в първите порно филми, но не в качествата на вибратор.

Не отваря на познати. Няма зрителна памет.

Понастоящем живее на гости. Задържан и изпускан под формата на газове. Неоженен, но с потенция.

 

Лицето Владимир Митин е роден  на 2.02. 2002 в село Курветриново, Сливенска област. В средите е известен с прозвищата: ” Владко Кузоф” или ”Вегън Екстремиста” след саморазправа с четири килограма курнишон и три връзки пресен лук.

Същият е заподозрян в раздухване и разпространяване на неверни слухове и слухови апарати. Има тромб на петия прешлен, вследствие на тежка крайпътна автомивка. Не използва сапун от растителни съображения. Участвал е в масови безредици в един РЕП. Поддържа тесни връзки с Евгени Миндж, по-късно тези връзки са се разширили. За себе си казва:

–          ” ТАЗИ ВЕЧЕР АЗ СЪМ ХУБАВА?”

Натрупва известност със своята тръба,свързваща тръбопровода Одеса-Истамбул-Симитли. Бил е комбайнер наповикване, рецепциониска в таксиметрова фирма, и администратор в дружеството за Българо-Монголска дружба. Върха на кариерата му е  като пиколо в необезпаразитена обществена спалня.

Отговаря на подсвиркване и на командата: ”Дръж!”. Не пие, не пуши, а по жени ходи на пръсти.

Понастоящем е Вдовица. Носи бяло. Сдържа се. Държи на внуците си.

 

Лицето Александър Борисов – Сашко ФОН АПЕН е роден на 31.12. 2007 в село Катунци, Петричко.

В средите е известен с прозвищата: ”Сашо Райграса” или ”Алекс Ъндър”.

Същият е заподозрян в участие във фирмите  ”Тром” и ”Бон” като прикрит собственик на градинарски консорциум за точене на кори, затревила  футболните стадиони на Македонска слава-Симитли, Милан-Лъкатник и Торпедо-Долно Камарци.

Обича да ползва Къна, когато е извикван на Бис. Автор на научният труд „Човека и неговите хора”, посветена на един човек от хор „Филип Кутев”. За себе си той казва:

–  ”ЗДРАВЕВЙ, КАК СИ ПРИЯТЕЛю?!”

Други оперативни данни за него не са постъпвали, освен това че е засичан като часовник, макара за риболов ”Спининг” и петле на ударник на ”Колт”. Споделя философията на аналното притопляне. Задържан е за рекет, рокет и рикошет. Страда от остра форма на затъпяване. Член на поземлена комисия.

Девица с три деца. Образование: Има.

 

Лицето Петър Александров е роден на 10.10.10 в село Ястребино, Софийско. Потомък на 6те Ястребинчета, грубо загинали от фашистите ( факт, който е изсмукан от палците или от друго место?).

В средите е известен с прозвищата: (Александров)- като Александър Птров,Пепи Алексов,Сашко Петрвски, Питър Саундов,Потър Сергеевич, още популярен като Александрийского Столпа. За него са писани поеми,а той ги е поел.

Същия е заподозрян в удари на инструменти, перкусии и ъперкусии, както и на фус.

Отгледан от улицата, за него всеки  паваж е чувствително място, което не крие.

За себе си, той казва:

–          ” ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ”

Оперативните  данни сочат, че лицето има контакти с контактни лещи. Подвизава се като сешоар за мокри поръчки. Не носи, не меси и принципно не счита.

Въоръжен и изключително притеснителен. Страда от треска за злато и в Събота вечер.

Осъждан. Два пъти. За едно и също деяние.